Hightech oplossingen voor normale prijzen.
view this site in English
CompuNol, computer en laptop reparatie rotterdam
computerhulp thuis of hulp op afstand

Klant reviews (oude website)Dit zijn de reviews en commentaren afkomstig van onze oude website, om zelf een recensie of commentaar achter te laten verzoeken wij u dit te doen op onze nieuwe commentaar pagina:

                                                                                Plaats zelf een review of commentaar
S.c.jansen
heel tevreden , klant vriendelijk,snelle service, echt een aanrader.mvg s.c.jansen
Beoordeeld op 08 november 2013

Dick
Perfecte geholpen. Ik kon snel langskomen en zonder uitgebreide kosten was de conclusie: Computer is overleden. Extra service: Inhoud van mijn schijven is op een externe schijf gezet zodat ik deze eenvoudig weer op mijn nieuwe laptop kon terugzetten!
Beoordeeld op 12 oktober 2013

Topmatching
Uitstekende service en zeer vriendelijke mensen. Mijn laptop werkt weer perfect. Volgende keer zal ik zeker weer naar CompuNol toegaan.
Beoordeeld op 29 september 2013

Lisa Van Der Landen

Uitstekende service en zeer goed betaalbaar. Ik kon vrijwel direct terecht en alle problemen zijn verholpen en preventief bestreden. Echt een aanrader !
Beoordeeld op 04 september 2013

Smits

prima service. Snel geholpen. Toen de afspraak van gereedheid 1 dag verlaat werd, werd ik keurig gebeld hierover en wederom toen bleek dat de laptop toch weer eerder gereed bleek. Als toetje kregen we een uitnodiging om geheel kosteloos op afstand een opschoningsbeurt te laten uitvoeren. Top! een echte aanrader
Beoordeeld op 26 augustus 2013

Petra

De laptop start niet meer op en wordt heel heet. Op zaterdagmiddag gebeld, konden direct langskomen. Een klein uurtje later konden we de laptop weer werkend ophalen. Kosten: 40. Ik ben in iedergeval heel blij!
Beoordeeld op 17 augustus 2013

Marry Lenting

uitstekend geholpen
heb 2 laptops gebracht waarvan er 1 met zo'n 7 uur weer hele maal up to date terug gehad heb,heb toen de laptop terug was ook nog hulp op afstand gehad geweldig alle lof. het is wat als je computer verslaafd ben
Beoordeeld op 17 juli 2013

Zoe

In een woord: TOP!
Beoordeeld op 16 juni 2013

Hanni Saes

Ik ben snel en goed geholpen voor een ontzettend mooie prijs. Het probleem werd in normale woorden uitgelegd. Echt een aanrader!
Beoordeeld op 10 juni 2013

Prakhar Goel

Excellent Service.
Compunoi provides an excellent and friendly service. My laptop power jack was broken and it was not possible to find the part. Patrick finally fixed it.
Will totally Recommend him.
Beoordeeld op 09 juni 2013

H.Aouragh

Ik ben zeer te spreken over de service van CompuNol: zeer vriendelijk, snelle reparatie, eerlijke adviezen en de goede prijs die gehanteerd wordt. Aanrader!
Beoordeeld op 06 juni 2013

Zimmerman Mariola

exelent
Beoordeeld op 02 juni 2013

Erik Mulder

Prima service, snelle afspraak en prima geleverd werk tegen zeer schappelijke prijs.
Ik was 40 kwijt voor 1 uur en 45 minuten arbeid.
Ik kan U zeker aanraden dit bedrijf te benaderen indien U een computerprobleem hebt.
Hulde voor dit bedrijf !
Beoordeeld op 29 mei 2013

Laura

Het scherm van mijn laptop was kapot en als je op internet naar de prijs voor het vervanging ervan opzocht kwam je al snel ver boven de honderd euro terecht. Hier schrok ik van en daarom ook aangenaam verrast over de prijs bij Compunol. Daarnaast heb ik, ondanks dat mijn scherm moeilijk nog te verkrijgen was, mijn laptop snel terug gekregen. Al met al ben ik zeer blij met de geleverde service, dank jullie wel.
Beoordeeld op 12 mei 2013

Jolanda Kuipers
1e opdracht: opschonen van de laptop. Kon hem de zelfde dag nog brengen, en ben blij met het resultaat.
2e opdracht: aansluiten en installeren computer. Er is goed om gegaan met mijn wensen en ik kreeg duidelijk advies over wat er mogelijk was, en over wat beter was. Ook hier was ik zeer blij mee.
bedankt en de volgende keer dat ik iets nodig heb, bel ik weer.
Beoordeeld op 10 mei 2013

D.p.vitters

ik had van een colega van mij gehoord dat het goed was dus ik ben even gaan bellen met compusol en een afspraak gemaakt om mij computer na te kijken het is mij ontzentent goed bevallen dat ik ook andere mensen naar hem toe gestuurd heb mijn complimenten voor het geleverde onderhoud ik hoop dat veel mensen het mij goed bevallen dat hij zo kan doorgaan ik zal er in de toekomst zeker gebruik van blijvn maken
Beoordeeld op 09 mei 2013

L.Station

Ik had zo`n folder gehad, ik dachtdat is er weer zo een die geld wil maken, toch benaderd en mn PC doet het nog hoor, nou dus geen geld makers. als ik weer eens wat met mn computer heb dan ga ik weer naar Compunol.

Zo geregeld, top benadering gen bla bla maar duidelijkheid. echt kei goed.
Beoordeeld op 06 maart 2013

chantal stoffer

een goede service en ik had een probleem met opstarten me pc loopt nu weer als een trein en dat voor een goed kopere prijs
Beoordeeld op 05 maart 2013

kevin

Zeer duidelijke uitleg voor de niet bekende met werking van pc zoals ik
Duidelijke prijs afspraak en geen gesjoemel geen problemen meer met mijn computer was snel klaar en ben zeer tevreden met de prijs voor wat er allemaal moest gebeuren

Al met al zeer te vereden
Beoordeeld op 05 maart 2013

Patricia Fijan- Kuipers

Naast de geweldige website van de band van mijn man heeft CompuNol diverse onderhoudszaken aan mijn prive pc gedaan. Dit kan altijd voor een zeer voordelige prijs en als er iets te duur zou worden bespreken ze eerst alternatieven die niet altijd winst voor hunzelf betekenen. Tevens kunnen veel zaken op korte termijn geregeld worden, wat voor mij persoonlijk betekend dat ik snel verder kan met mijn bezigheden. Al met al een aanrader voor mensen en bedrijven met een kleine beurs of een goed inkoopbeleid.
Beoordeeld op 05 maart 2013

ronki

zeer prettige houding van deze mensen ,en vooral snelle en goede oplossingen
als er weer eens wat is weet ik ze zeker weer te vinden
klasse mensen en doorgaan zo
Beoordeeld op 05 maart 2013

J. Fijan

Compunol heeft de website van onze band gemaakt en deze wordt door Compunol onderhouden. We krijgen volop complimenten. Een belletje of mailtje en een paar uur later staan de wijzigingen op de site. www.lootband.nl
Beoordeeld op 05 maart 2013

F. Jansen

ik heb al jaren hele goede ervaringen met CompuNol. De directeur staat je altijd correct te woord en vraagt niet meer dan nodig is om de reparaties te kunnen verrichten en er zelf ook nog een boterhammetje aan over te houden. Een echte aanrader! Welk bedrijf scoort tegenwoordig 5 sterren, zelfs voor een restaourant onmogelijk!
Beoordeeld op 05 maart 2013

diana van den berg

vriendelijke mensen klare mensentaal niet duur en een goede service zelfs aan huis komen ze en tot nu toe is alles altijd goed snel en zeer correct opgelost
Beoordeeld op 05 maart 2013

Yazzy

Bij ieder bedrijf waar ik door de jaren heen ben geholpen valt er wel iets te klagen. Niet klant vriendelijk, prijsopgaaf klopt niet, probleem is niet verholpen etc. Bij Compunol heb ik nog nooit een van deze problemen gehad. Zelfs telefonisch ben ik een aantal keer van mijn probleem verholpen en vooral erg klantvriendelijk.
Beoordeeld op 05 maart 2013

rob

al is het nog zo druk deze dagen ,
Patrick van compunol hoor je niet klagen.
Goede service en snel geregeld. :)
Beoordeeld op 27 november 2012

ronki

had problemen met het netwerk en pc
compunol heeft het zeer snel geholpen en alles netjes opgelost
eindelijk geen problemen meer
Beoordeeld op 30 september 2012

06 18 549 777
Maandag t/m Vrijdag van 09:00 tot 19:00
Zaterdag van 09:00 tot 13:00