Computer onderhoud rotterdam
groot computer en laptop onderhoud
Het jaarlijkse onderhoud. Uw computer wordt helemaal leeggehaald. Hierna wordt deze weer opgebouwd, geherinstalleerd en worden uw bestanden terug gezet.
Na groot onderhoud functioneerd uw computer weer als nieuw.
IT service contract
Uw computer en laptop alijd in goede staat? Met ons service abonnement blijft uw apparatuur presteren. Uw onderhoud is een jaar lang geregeld. Ook krijgt u de beschikking over ondbeperkt hulp op afstand.
klein computer en laptop onderhoud
Het maandelijkse onderhoud, dit gebeurt software matig en kunt u meestal zelf doen. Opruimen, fouten verhelpen en verwijderen van ongewenste software. CompuNol adviseerd u graag hoe dit moet doen, of doet het voor u. Dit kan ook op afstand.

Computer onderhoudComputers en laptops worden langzamer als je ze gebruikt. De software "slijt" als het ware. Dit leid er toe dat de computer langzamer wordt, er data verloren gaat of in het ergste geval dat er iets kapot gaat. Ook de hardware dient onderhouden te worden,

denkt u bijvoorbeeld aan het het verwijderen van brandbare stof ophopingen.

Vergelijk uw computer/laptop met een auto, als er geen onderhoud gepleegd wordt gaat deze stuk. Maar geen nood, met goed onderhoud blijft uw pc presteren zoals toen u deze net aanschafte.
Hightech oplossingen voor normale prijzen.
view this site in English
CompuNol, computer en laptop reparatie rotterdam
computerhulp thuis of hulp op afstand
Privacy verklaring
Deel deze pagina via:
06 18 549 777
Maandag t/m Vrijdag van 09:00 tot 19:00
Zaterdag van 09:00 tot 13:00
WYSIWYG Web Builder